NavMenu

Darbīga nakts / Busy night

Ir jau gandrīz pusnakts, bet esmu iegrimusi mazākos un lielākos darbos. Negaidot šī diena ir kļuvusi par dzimšanas dienu manai Facebook lapai. Visi esat laipni aicināti apskatīt mau lapu, kurā ar laiku regulāri ievietošu jaunumus un kontaktēšos ar saviem draugiem: http://www.facebook.com/akwiinas
It's already almost midnight, but I am into bigger and smaller works. Unexpected this day has became a birthday to my own Facebook page. You are welcome to check my page, where I will put news and keep in touch with my friends and customers: http://www.facebook.com/akwiinas

Arlabunakti! Good night!

Pusdienlaiks! / Lunch time!

Kamēr tapa iepriekšējais ieraksts, saņēmu ziņu, ka viena no manām kaklasaitēm ir iekļauta izlasē. Mani vienmēr iepriecina, ja kāds izvēlas manus darbus izlasēm!

While I was writing previous entry, I received email, that one of my silk ties has been included in treasury. It makes me feel so good, if someone features my items in treasuries!


'Chocolate Truffles' by paraphernalia9



$22.00

$42.00

$40.00

$57.00

$50.00

$16.00

$30.00

$6.00

$45.00

$7.00

$30.25

$7.99

$11.50

$6.00

$3.50

$20.00

Jauns sākums/ New start

Rudens jau tuvojas un lai šis rudens nebūtu ikdienišķi drūmais, esmu nolēmusi ieviest ko jaunu. Līdzīgi kā citas reizes, arī šoreiz mana apņemšanās ir saistīta ar šo blogu. Proti, vēlos sākt savus rakstiņus rakstīt arī angliski.Tā kā mana dzimtā valoda nav angļu, tad sākums noteikti būs ļoti grūts. Ceru, ka vismaz neiekļūšu "Kā nevajag rakstīt angliski" topā :)

Autumn is coming and to don't let this autumn be as grey as usually, I have decided to try something new. Like other times, this time as well my determination is connected with this blog. I want to start post my messages in English. As my native language is not English, I believe begining will be very hard, but let me try ;) I  hope that I won't get in top "How to not write in English" :)

Rudens

Rudens tuvojas ne tikai aiz loga, bet arī sirdī. Šī vasara ir aizritējusi daudzu darbu zīmē, tāpēc tā īsti izbaudīt zaļo spirgtumu nav sanācis. Toties tagad jau esmu pamanījusi dzestrumu no rītiem, kas tā vien mudina sniegties pēc karstas piparmētru tējas. Un te arī mazs priecinš acīm:

'Get ready for beautiful green!' by akwiinas

Autumn will come with lot of colors. Before that - let's enjoy green!


$8.00

$35.00

$9.99

$159.00

$21.00

$2.75

$27.00

$4.00

$25.00

$3.19

$26.00

$9.80

$30.00

$17.50

$19.00

$36.00

Jaunumi!

Pēdējā laikā ar mani notiek simts un viena lieta, kas atņem visu manu brīvo laiku. Tomēr šodien un dažas iepriekšējās dienas, esmu pavadījusi gan aktīvi gleznojot un ķimerējoties, gan arī fotogrāfējot un fotošopējot! Te ir mans pēdējā laika mīļākais darinājums- kaklasaite, kuru esmu nokristījusi par Tumšajiem ūdeņiem jeb Dark water

Atpakaļ ierindā!




Kā jau rakstīju pirms pāris dienām, tad šīs vasaras plāni salīdzinājumā ar plānoto ir izrādījušies pilnīgi neplānoti. Tā nu arī ieplānotās pagalma apzaļumošanas misijas vietā, man ir tikai mazs dārziņš pie durvīm. Toties, ir tik jauki katru rītu iznākt Rīgas kņadā un pirms steigšanās dienas darbos, vēl pamielot acis pašas stādītajā mini-zaļumā :)

Ir taču vasara...

Pavasari pavadīju plānojot vasaras ceļojumus, atvaļinājumu, paspēju arī saplānot, cik bieži ļaušos kaklasaišu apgleznošanai. Diemžēl vai par laimi Dieviņš nav mazais bērns un salika pats visu pa plauktiņiem. Šo vasaru esmu pavadījusi strādājot un tikai pagājušajā nedēļas nogalē sāku tapināt jaunu šlipsi. Gadījās arī kas pozitīvi-negaidīts. Darba kolēģis ieminējās par paziņām, kas gatavojas precēties un meklē kāzu fotogrāfu. Pēc neilgām pārrunām un pārdomām, piekritu šai avantūrai. Nu jau drīz būs pagājušas trīs nedēļas kopš siltās un sirsnīgās kāzu dienas un nu man ir arī fotogrāfijas, ko atrādīt plašākai publikai. Lai nu neizskatītos, ka esmu pazudusi no interneta, padalīšos ar šo to apskatāmu: