NavMenu

Jaunums!

Nu jau pāris dienas manā Etsy veikaliņā ir apskatāma mana jaunākā kaklasaite - tradicionāli violetā krāsā, ar pelēkām "piedevām". Janvāra sākumā nospraudu sev mērķi - gada laikā papildināt savu veikaliņu, lai piedāvājumā būtu vismaz 20 kaklasaites. Pagaidām ir tikai 7, bet gan līdz ziemai vēl paspēšu padarboties aktīvāk!
 

Slinkojam!

Kamēr sadarbībā ar tehniskām ķibelēm sanāk noslinkot un jaunā kaklasaite vēl atrādāma plašākai publikai, šodien iepriecināja kāda maza paciņa.
Darba laikā zvana nepazīstams numurs un stādas priekšā kā vietējās pasta nodaļas darbiniece. Pie viņiem esot man adresēta paciņa, ko vajadzētu izņemt. Saku, ka esmu Rīgā, mājās nebūšu. Bet uz sitienu prātā ienāk, ka skolēnu brīvlaiku izbauda mazais brālis, un tas var aizskriet pakaļ sūtījumam. Vārds pa vārdam, tiek nolemts, ka  brālis pateiks paroli "pasts" un pretī dabūs manu paciņu, kas iepriekš noklīdusi pie nepareizā adresāta. Atskrēju mājās un tikko atpakoju savu paciņu. No Honkongas atnākušas lentītes! Uz paciņas uzrakstītais mans telefona numurs šoreiz mani paglāba no nelielas ķezas - strādājot Rīgā, nevaru paspēt atbraukt uz mājām pasta darba laikā, un arī sestdienās pasts vaļā tikai līdz 13:00. Parasti nevienam ģimenes loceklim manas paciņas nav dotas, tāpēc būtu vien man jāgaida līdz nedēļas nogalei. Par laimi, paciņu šoreiz labprātīgi nodeva brāļa rokās :)
Rakstu šo nevis lai pastāstītu, kā es sadzīvoju ar Latvijas Pastu, bet gan lai parādītu, ka dažreiz ir vajadzīgi burtiski minimāli līdzekļi, lai parādītu savu profesionalitāti - tālāk attēlos redzams, cik vienkārši iepakotas manas lentītes - plastmasas maisiņā, lai pa ceļam nesamirkst, ja nu gadījumā kas, un kārtīgi salocītas, tās ir apjoztas ar veikala logotipu un atgādinājumu par Feedback. Tāpat arī norādīts kontaktepasts un norādīts lentīšu daudzums. Nekā lieka, bet akurāti. Un šādam pārdevējam es labprāt došu visas piecas pieejamās zvaigznītes!
Iesaku arī citiem izmantot Sewing Queen veikaliņa pakalpojumus: http://myworld.ebay.com/sewing_queen

Iedvesma

Jau ilgāku laiku mana iedvesma ir violetā krāsa. Nezinu, ar ko tas izskaidrojams, bet atverot skapi, es redzu violetu drēbju mākoni. Apskatot manus rokdarbus- violetā krāsa dominē. Tā nu arī šodien tapa jauna violetā kaklasaite. Šoreiz vienkāršāka, ģeometriskāka nekā ierasti. Tieši kāda, es atklāšu pēc pāris dienām, jo vispirms tā vēl jāapstrādā, lai kalpotu saviem nākošajiem saimniekiem ilgi un kārtīgi. Un atļaušos palielīties ar kādu privātu ziņu - rīt kā inteliģents cilvēks, došos uz teātri. Tad nu - lai visiem veiksmīga darba nedēļa, veiksmi!
Attēls no decorstoun.com